top of page
WhatsApp-Kuva 2023-12-13 klo 12.42.32_70ef58f3.jpg

Suomen Kranio-Äänikoulu

Kranio-sakraaliterapian ja äänellä parantamisen koulutusta vuosikymmenten kokemuksella

tempImageiABRVO.png

Luonnolliseen resonanssiin perustuva hoitomenetelmä

Koulutus on Sinulle, joka

  • Haluat syventää ja laajentaa tietoisuuttasi.

  • Haluat avautua syvälliselle kasvumatkalle omiin eheyttäviin voimiisi.

  • Haluat valjastaa sydämesi, käsiesi ja äänesi kautta kulkevat parantavat voimat elämän palvelemiseen.

”Parantamisen mestarina olemisessa ei ole kyse magiasta. Siinä on kyse harjoittelusta, käytännöstä, valmisteluista, aistimisesta, ymmärryksestä ja kyvystä ottaa yhteys korkeampaan itseen. Et voi liikkua korkeampaan itseesi ennen kuin olet valmis ottamaan mukaan varjosi. Kun pystyt siihen, olet harmoniassa sen kanssa, miten asiat ovat ja pystyt näkemään kaiken ympärilläsi. Sitten työstä tulee eräänlaista magiaa.”

Hugh Milne, “A visionary Approach to Craniosacral Work”

Kokonaisvaltaista eheytymistä

Kranio-äänihoito on hellävarainen, mutta vaikutukseltaan voimakas ja syvälle ulottuva hoitomuoto. Siinä yhdistyvät kahden toisiaan tukevan hoitomuodon hyödyt. Kyse on eheän värähtelyn ja rytmin palauttamisesta kehoon hoitajan itse tuottaman parantavan äänen sekä kranio-sakraaliseen rytmiin fokusoivan kosketuksen avulla. Koska kehomme, mielemme ja tietoisuutemme ovat yhtä kokonaisuutta, hoidon vaikutus ulottuu niin psyykkiselle kuin henkisellekin tasolle, käsittäen olemuksemme kaikessa laajuudessaan.

Nykyisen kvanttifysiikan tutkimuksen pohjalta tiedämme, että kaikki on loppujen lopuksi värähtelyä, myös keho. Tämän ajan eräs ääniparannuksen pioneeri, Jonathan Goldman, luonnehtii ääniparannusta seuraavalla esimerkillä: ”Keho on kuin orkesteri. Kun kaikki on kunnossa, solut ja hiukkaset värähtelevät, soivat oikein. Mutta kun huono olo tai sairaus astuvat kuvaan, alkaa tietty osa kehosta värähtelemään väärin. Soimaan väärin. Silloin tulee palauttaa oikea, luonnollinen värähtely takaisin. Tämän voi tehdä äänen avulla.”

Kranio-sakraaliterapiassa hoito ohjataan kehossamme elämää ylläpitävään rytmiin, eli aivo-selkäydinnesteen kierrossa havaittavaan kranio-sakraaliseen pulssiin/rytmiin, joka on havaittavissa koko kehossa. Yhdessä hoitajan tuottama parantava ääni oikeanlaisella intentiolla sekä käsien kautta tapahtuva yhteys hoidettavan kranio-sakraaliseen rytmiin aktivoivat hoidettavan kehon omat itseparantavat voimat sisäisen viisauden ohjaamana. Tämä mahdollistaa palautumisen luonnolliseen, eheään värähtelyyn ja rytmiin. Kyse on paranemisprosessista, joka tapahtuu sisältä ulospäin, turvallisesti, yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

bottom of page